Leiligheta er leid ut!

19. februar 2015 at 20:26

Da har jeg fått leietakere til leiligheta. Annonse fem dager på finn.no gjorde susen 🙂

Chatuchak Weekend Marked i Bangkok

4. februar 2015 at 20:37

Chatuchak Weekend Marked ligger nord i Bangkok og er det desidert største markedet i Bangkok og kanskje også i Thailand. Markedet er lett tilgjengelig via BTS (Skytrain) eller MRT (Metro). Som navnet indikerer er markedet kun åpent i helgen og da er det som oftest MYE folk der. Basarene, eller kvartalene der salgsbodene ligger er trange og i varmen og fuktigheten kan de være en utfordring. Oppbyggingen av disse er ikke regulær, slik at det er lett å rote seg bort. Heldigvis er det store gågater på alle sider, slik at man kan komme seg ut og orientere seg.

På markedet kan du kjøpe «alt»… Håndverk, trearbeider, antikviteter, smykker, silke, mat, snacks, såper, klær, sko, ALT til huset som kopper og kar, møbler, gardiner, mat. Til og med levende dyr skal selges, uten at jeg har sett det denne gangen. Anbefaler absolutt et besøk dit dersom du skal til Bangkok.

Matboder er det over alt

Matboder er det over alt

Kokosnøtter

Kokosnøtter

Hva med en lysende orkidé?

Hva med en lysende orkidé?

Snacks...

Snacks…

Kermaikkutvalg

Kermaikkutvalg

Noen bilder fra juleferie i Thailand

2. februar 2015 at 22:28

Ko Chang er Thailands tredje største øy etter Phuket og Ko Samui. Ko Chang er den største øya i området som teller totalt 52 øyer. Den ligger drøyt 30 mil øst for Bangkok, ikke langt fra grensa til Kambodsja. Nærmeste flyplass er Trat på fastlandet og flyturen fra Bangkok tar i underkant av en time, mens turen fra flyplassen og ut til øya tar rundt to.

Størstedelen av Ko Chang er nasjonalpark, faktisk så mye som 70-80% er vernet til dette formålet. Fordelen er at det ikke finnes storstilt turistutbygging på øya, selv om det er mye turisme der. White Sand Beach (Haad Sai Khao) ligger nordvest på øya, den første stranda man kommer til etter fergeleiet. White Sand Beach er den største og mest utbygde stranda, men det ligger flere strender i hovedsak lengre sør på øya.

Kart

Kart

Ferga over til Ko Chang

Ferga over til Ko Chang

Sabai Bar

Sabai Bar

Fra Sabai Bar

Fra Sabai Bar

White Sand Beach, Ko Chang

White Sand Beach, Ko Chang

Fra stranda

Husker du…?

Fra stranda

Fra stranda

Fra stranda

Fra stranda

Fjell

Fjell

Solnedgangen er alltid vakker på Ko Chang

Solnedgangen er alltid vakker på Ko Chang

Rett før nå...

Rett før nå…

Nyhetsbrev og nyhetsvarsel

1. februar 2015 at 22:21

Det er mulig å melde seg på både nyhetsbrev og nyhetsvarsel på bloggen. Dette må gjøres i menyen til høyre under avsnittet Meta. Menyen ser slik ut:
Meta-meny

 

 

 

 

 

Benytt valget ‘Registrer’ for å opprette bruker og legge igjen e-postadresse. Husk å bekrefte e-postadresse etter registrering. Denne brukeren kan også benyttes til å legge inn kommentarer på bloggen. Ønsker du nyhetsvarsel kan du bruke valget ‘Innlegg RSS’ som da automatisk sender ut melding hver gang det er en endring på bloggen.