Dong Hoi – ryddig og pen

31. august 2015 at 11:28

Dong Hoi ligger ute ved kysten i det sentrale Vietnam. Byen er overhodet ikke noen turistby. Den har en vakker elvepromenade, og stemningen er avslappet. Byen er veldig ryddig og ordentlig, det flyter ikke med søppel overalt slik det er vanlig mange plasser. Parkene er velstelt og på innfartsveien til byen er hekken klippet i motiv.

Jeg besøkte det lokale markedet. Fiskebåtene hadde akkurat levert dagens fangst, så det var stort utvalg og myldrende folkeliv. Dong Hoi ligger ikke langt fra nasjonalparken Phong Nha Kebang, et område med flotte fjell og mange store huler. Jeg tok en dagstur dit. Les innlegget og se bildene fra Asias største hule her

Elvepromenaden

Elvepromenaden

Rester av utbombet kirke

Rester av utbombet kirke

Fiskefelle

Fiskefelle

Kurvbåt

Kurvbåt

Fiskebåt I

Fiskebåt I

Fiskebåt II

Fiskebåt II

Fiskemarkedet

Fiskemarkedet

Stranda

Stranda

Fotografen

Fotografen