Måned 7

19. november 2015 at 15:00

I måned 7 var det en tur hjem i drøye to uker før jeg vendte tilbake til Thailand. Litt merkelig setting egentlig, å reise fra Thailand og hjem MED returbillett…

Høydepunkter:
Det var greit å være hjemme, men på en måte litt surrealistisk etter å ha vært så lenge borte og i varme strøk. Fint å slå følge med andre tilbake til Thailand. Fikk besøkt landsbygda i nordøst, en flott opplevelse. Videre gikk turen til Ko Chang, en vakker øy øst i Thailand. Mer kommer på bloggen etterhvert.

Nedturer:
Kaldt og mørkt hjemme… Brrrr.

Med Harry Hole på tur:
Marekors. Yes. Anbefales.

Skråblikk på:
Stikkontakter. Disse er sjelden plassert der det er behov for de. Kan godt være midt på veggen eller under taket. I alle fall slik at ledningen til mobil laderen er akkurat for kort. Så er det bare å finne stol eller andre møbler for å komme høyt nok. Mye merkelig på dette området.

Planer:
Ko Chang og Thailand. Deretter en svipptur til utlandet, sannsynligvis Malaysia, og deretter tilbake til Thailand. Dvs. jul og nyttår i Thailand.