Ko Chang – elefantøya med alle de vakre strendene

3. desember 2015 at 12:24

Ko/Koh = øy, Chang = elefant på thailandsk. Denne vakre øya ligger helt øst i Thailand, ved grensen til Kambodsja. Øya har adskillige vakre strender spredt rundt om kring. Jeg har tidligere skrevet om Ko Chang i dette innlegget, men da om White Sand Beach som er en av hovedstrendene på øya.

Den første stranda vi kommer til etter White Sand Beach er Klong Prao. En lang strand på et par kilometer, langgrunn og fin sand. Mye resorter og bungalower langs stranden samt restauranter som har jevnlige «fire show» om kvelden. (Fortsetter etter bildene).

Klong Prao Beach

Klong Prao Beach

Restauranten til Tiger Hut

Restauranten til Tiger Hut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neste strand er Kai Bae Beach. Ikke så lang som Klong Prao, men en plass som har blitt mye utviklet de siste årene. Kai Bae har en følelse av et lite bysentrum, for å strekke det litt. På Kai Bae finnes det også en buffet restaurant hvor du koker eller steker maten din selv. En fin og annerledes opplevelse enn det man vanligvis får på restaurant. Selve stranden er ikke så fin som de to tidligere nevnte, men absolutt verdt å besøke. (Fortsetter etter bildene).

Kai Bae Beach

Kai Bae Beach

På restaurant, Lai, Jarle, Aleksander, Rene og Anna. Nikolai har forsvunnet...

På restaurant, Lai, Jarle, Aleksander, Rene og Anna. Nikolai har forsvunnet…

Kok og stek etter eget ønske...

Kok og stek etter eget ønske…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neste stopp er Lonely Beach, hippie stranden. Eller den forhenværende hippie stranden. De «virkelige» hippiene har nok forlatt Lonely Beach, men stranden har sin egen «hippie feel». Her er det party, party, party, enkel overnatting og mer party. Selve stranden er flott, fin sand og klart vann. Kanskje den stranden som har mest spesiell karakter, spesielt etter solnedgang. Og solnedgangen på Lonely Beach er av de vakreste som finnes…

Lonely Beach

Lonely Beach

"Hippiene" Stig (t.v) og Rene

«Hippiene» Stig (t.v) og Rene

 

 

 

Tags: