Bang Bao – landsbyen på stylter

5. desember 2015 at 15:29

Bang Bao ligger helt sør på Ko Chang. Den tidligere fiskerlandsbyen har nå rettet aktiviteten hovedsakelig mot turistene. Adskillige dykker- og snorkelturer går nå ut fra Bang Bao, og butikkene ligger tett i tett utover piren.

Det er noe særegent med Bang Bao. Bare få av husene står på land, resten står på påler ute i vannet i den grunne bukta. Vi må adskillige meter ut fra land før det blir dypt nok til at båtene kan legge til kai. Restaurantene byr på fersk fisk og skalldyr rett fra akvariet. Det er også muligheter for å overnatte i hus på påler i vannet. Det er vakkert, spesielt og noe eget. Sjekk ut bildene fra Bang Bao.

Bang Bao i bakgrunnen...

Bang Bao i bakgrunnen…

"Gutta på tur" tar en rast...

«Gutta på tur» tar en rast…

Tags: