Doi Inthanon – Thailands høyeste fjell

26. mai 2015 at 15:21

Høyderekord og bunnotering! Doi Inthanon er Thailands høyeste fjell med 2565 moh. Det er høyderekord for min del.

Veien opp dit var for så vidt enkel; Bil! Toppen er en del av en nasjonalpark med samme navn. Dessverre var ikke været på min side da jeg var på toppen. Tåke, regn og 13 grader. Sistnevnte er bunnotering for meg i Thailand! Forøvrig ikke så ulikt nordnorsk sommer… Belønningen var en 4 dagers forkjølelse! Om morgenen kl. 6 samme dag var temperaturen nede i 8 grader. Det er ikke uvanlig at det blir nattefrost i den kalde årstiden (november-februar).

Toppen er dekket av urskog. På grunn av været så var det ikke noe utsikt å skue utover, men noen litt trollske bilder fikk jeg tatt i skogen. Samt av det offisielle toppunktet.

2565,3341 moh.

2565,3341 moh.