Korat – porten til Isaan

13. oktober 2015 at 18:34

Det nordøstlige Thailand kalles for Isaan, og er landbruksområdet i Thailand. Korat ligger på grensen til Isaan. Det tar kun 3 timer med buss fra Bangkok, men turister besøker sjelden denne byen. Imidlertid så har Korat lite å by på. Den ble et stopover på turen til Phimai. Statuen av Thao Suranari er et must å besøke for alle som drar til Korat. Thao Suranari er en legendarisk person her, teoriene er mange om hva hun gjorde. Starte et opprør er en av de, andre hevder hun ikke engang har eksistert! Alle elementer av legendemateriale med andre ord. Thaier flokker til statuen og det sies at du ikke har vært i Korat for du har besøkt statuen av Thao Suranari.

Thao Suranari

Thao Suranari

Den gamle byporten

Den gamle byporten

City Pillar

City Pillar