Måned 6

30. oktober 2015 at 22:39

I måned 6 var det 40-års feiring på Ko Samui og Taiwan som sto på programmet. Flotte opplevelser sto i kø.

Høydepunkter:
Ko Samui er vakker. 40-årsdagen til Ketil ble feiret på Penny Lane Bar på Chaweng. Det ble servert helstekt gris med tilbehør, alt smakte nydelig.
Fra Samui gikk turen til Taiwan og Mid-Autumn Festival, som er en slags Thanksgiving der borte. Supertyfonen Dujuan kom inn over Taiwan og ble en ekstra opplevelse. Mer om Taiwan kommer på bloggen etter hvert.

Nedturer:
Jeg tråkket på en manet på Lamai Beach på Ko Samui. Ikke noe alvorlig, det sved litt den dagen. Senere døde en tysk turist etter kontakt med en kubemanet, verdens giftigste manet, på den samme stranden. Skremmende…

Med Harry Hole på tur:
Neste bok ble bestilt på nett og kom med Ketil til Samui. Det var Sorgenfri, spennende som vanlig. Anbefales også.

Skråblikk på:
Pengetelling. Det er litt morsomt å se på dette. Penger telles «over alt», spesielt på gata. I Vietnam så jeg en mann på moped. Det ble rødt lys, og alle stopper. Han reiser seg, tar opp pengboka og teller pengene. Legger så denne tilbake i baklomma og kjører videre når det blir grønt lys!

Planer:
Etter Taiwan blir det noen dagers badeferie i Thailand og deretter et besøk hjem til Norge. Turen fortsetter 1. November, da er jeg tilbake på sporet i Thailand.

Taipei 101

Taipei 101