Jomtien Beach

16. mai 2015 at 14:16

Jomtien ligger sørvest for Bangkok, ca. to timers tur fra flyplassen. Dette er en turistplass, veldig populær i Skandinavia. Det er mange fra Norge, Sverige og Finland som driver bar/restaurant eller gjestehus her. Innslaget av europeisk mat er stort, så det er noe for enhver smak her.

Jeg har bare tatt det easy her i et par uker i varmen, og benyttet anledningen til litt strandliv før jeg setter kursen nordover.

Selve stranda er flere kilometer lang og ser innbydende ut, men det er dessverre litt søppel og rask rundt om kring inkludert i havet. Ikke så fornøyelig å skulle ta seg en dukkert og måtte vasse seg gjennom søppel og rask først. Strandselgere florerer det av. Du får kjøpe alt mulig her, mat, drikke, klær, tatoveringer, silke, pyntegjenstander osv. Vannscooter og seilbrett kan du også låne.

Jeg har gått helt vest på stranda, der er det bedre. Mindre søppel, renere vann og færre selgere.

Det er egentlig ikke så mange severdigheter her, det meste er laget for turister så jeg har ikke vært rundt på så mye. Imidlertid så er det et høyt tårn hvor man kan få litt utsikt. Jeg tok heisen opp til observasjonsdekket på 56. etasje, så de fleste bildene er derfra.

Utsikt fra balkongen

Utsikt fra balkongen

Tropisk regn...

Tropisk regn…