Adventure Trek – Chiang Mai

10. juli 2015 at 18:45

Ungarsk hjemmebrent! Jepp. Slik startet den dagen! Tok en dagstur ut fra Chiang Mai. Med på turen var et par fra Ungarn, de hadde ankommet kvelden før og meldt seg på en tur med det samme. Så da fikk jeg prøvesmake ungarsk hjemmebrent. Bedre enn mye av samme sorten som lages hjemme på berget.

Denne turen tok oss med til elefantriding, Karen-village, tur i jungelen til fossefall, elverafting og orkidefarm. I tillegg plukket vi lychee/litchi fra trærne, søt og saftig. På et visst punkt på turen ble vi også sendt over elva i et metallbur…! Vannet i fossefallet var kjølig og godt. Kulpen var ikke særlig dyp, men det gjorde godt å få kjølt seg ned etter turen gjennom jungelen.

Fikk dessverre ikke tatt bilde av skikkelig «action» i raftinga, så det får bli med bilde av flåtene. Bambusflåten sto under vann når vi raftet på den, heldigvis var det i et rolig område av elva…

En flott dag ute i elementene, mange opplevelser på kort tid.

Long neck Karen

Long neck Karen

Big ear Karen

Big ear Karen

Big ear Karen

Big ear Karen

Litchi/lychee

Litchi/lychee

Lunsj...

Lunsj…